logo Anequi

Praktijk

Home > Praktijk

ANEQUI - Holistische tweedelijnspraktijk

Deze praktijk bestaat sedert 1987 en deed zowel algemene eerstelijns praktijk als meer specifieke tweedelijnspraktijk van gedrag en complementaire diergeneeskunde. Na de renovatie in 2011 en de uitbreiding met collega’s nadien zijn we nu op 1 jan 2022 zover dat de eerstelijns praktijk (Dierenarts Marieke Mestdagh) en de tweedelijns praktijk (Dierenarts Anne Boone) worden opgesplitst.

DOCUMENTEN

→  Inspectiedocument

Anequi Anne Boone

Dierenarts Anne Boone

Ik ben Anne Boone, studeerde af in 1983 aan de Rijksuniversiteit Gent met specialisatie kleine huisdieren. Na 4 jaar freelance te werken stichtte ik de praktijk in 1987 te Deinze.

  • Ik ben oprichtend bestuurslid van Complevet, de vereniging voor de Complementair werkende dierenartsen.
  • Alsook sedert meer dan 20 jaar lid van het VDWE, de vereniging van de Gedragsdierenartsen.

Mijn hobby’s zijn mijn drie schatten van kleinkinderen en familie , mijn hond Sjoerd , de paarden , de natuur , mijn tuin en reizen.

Dierenarts Marieke Mestdagh

Dierenarts Marieke Mestdagh

Ik ben Marieke en studeerde af als dierenarts in 2014 aan de Universiteit Gent. Na het behalen van mijn diploma heb ik gedurende 6 jaar in een groepspraktijk aan de kust gewerkt en sedert januari 2021 werkte ik bij Anequi.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit in de natuur, samen met mijn partner, dochtertje en onze twee Hollandse herders.

Dierenosteopaat Charlene Malysse

Dierenosteopaat Charlene Malysse

In memoriam

Nood aan een snelle interventie of contact. Bel ons op of laat ons u opbellen.

09 279 35 44